СДСМ Прилеп: 600 ден. месечно за социјално загрозените за плаќање струја - А1он
Почетна Економија СДСМ Прилеп: 600 ден. месечно за социјално загрозените за плаќање струја
Економија

СДСМ Прилеп: 600 ден. месечно за социјално загрозените за плаќање струја

23/08/2012 - 15:30 269 прегледи
СДСМ Прилеп: 600 ден. месечно за социјално загрозените за плаќање струја