Николов: Владата за 48 часа да ја разреши Регулаторната комисија - А1он
Почетна Економија Николов: Владата за 48 часа да ја разреши Регулаторната комисија
Економија

Николов: Владата за 48 часа да ја разреши Регулаторната комисија

23/08/2012 - 15:17 371 прегледи
Николов: Владата за 48 часа да ја разреши Регулаторната комисија