ВИДЕО: Ја полуде публиката со својот задник на големиот екран

Во другите спортови постојат мажоретките, а во хокејот постојат девојки кои го чистат изгребаниот мраз за време на паузите на натпреварите.

Токму една од овие девојки неодамна ја крена публиката на нозе, кога несакајќи си го покажа својот задник на камерата која се наоѓа во голот.

Имено, девојката го чистеше мразот во и околу голот, па сакајќи да избегне еден од лизгачите, таа се вовлече во голот, тотално заборавајќи дека во него има поставено камера.

А бидејќи целиот настан беше емитуван на големиот екран во спортскиот центар, навивачите на „Chicago Blackhawks“ полудеа од самата сцена.

Leave a Comment

three + thirteen =