Возило на вода - иновација на стружанецот Шипинкароски - А1он
Почетна МагазинТехнологија Возило на вода – иновација на стружанецот Шипинкароски
Технологија

Возило на вода – иновација на стружанецот Шипинкароски

18/12/2013 - 13:19 1,582 прегледи
Возило на вода – иновација на стружанецот Шипинкароски