650.000 Хрвати ја потпишаа петицијата за ограничување на правата на малцинствата - А1он
Почетна Регион 650.000 Хрвати ја потпишаа петицијата за ограничување на правата на малцинствата
Регион

650.000 Хрвати ја потпишаа петицијата за ограничување на правата на малцинствата

06/12/2013 - 17:13 182 прегледи
650.000 Хрвати ја потпишаа петицијата за ограничување на правата на малцинствата