Со промени во хрватскиот Устав ќе се спречи референдум за „забрана на кирилицата“ - А1он
Почетна Регион Со промени во хрватскиот Устав ќе се спречи референдум за „забрана на кирилицата“
Регион

Со промени во хрватскиот Устав ќе се спречи референдум за „забрана на кирилицата“

03/12/2013 - 13:07 330 прегледи
Со промени во хрватскиот Устав ќе се спречи референдум за „забрана на кирилицата“