Продолжуваат усогласувањата за измените на Изборниот законик - А1он
Почетна Македонија Продолжуваат усогласувањата за измените на Изборниот законик
Македонија

Продолжуваат усогласувањата за измените на Изборниот законик

02/12/2013 - 16:43 141 прегледи
Продолжуваат усогласувањата за измените на Изборниот законик