ФОТО: Куманово се збратими со Кампина и потпиша меморандум за соработка со Никшиќ - А1он
Почетна Македонија ФОТО: Куманово се збратими со Кампина и потпиша меморандум за соработка со Никшиќ
Македонија

ФОТО: Куманово се збратими со Кампина и потпиша меморандум за соработка со Никшиќ

09/11/2013 - 20:18 506 прегледи
ФОТО: Куманово се збратими со Кампина и потпиша меморандум за соработка со Никшиќ