Црковно-народен собор во црквата „Покров на Света Богородица“ кај село Цера - А1он
Почетна Македонија Црковно-народен собор во црквата „Покров на Света Богородица“ кај село Цера
Македонија

Црковно-народен собор во црквата „Покров на Света Богородица“ кај село Цера

14/10/2013 - 11:44 913 прегледи
Црковно-народен собор во црквата „Покров на Света Богородица“ кај село Цера