Градоначалникот на Гевгелија го дал името ФК „Кожуф“ од Гевгелија на клуб од село Миравци - А1он
Почетна СпортФудбал Градоначалникот на Гевгелија го дал името ФК „Кожуф“ од Гевгелија на клуб од село Миравци
Фудбал

Градоначалникот на Гевгелија го дал името ФК „Кожуф“ од Гевгелија на клуб од село Миравци

31/08/2013 - 19:23 4,444 прегледи
Градоначалникот на Гевгелија го дал името ФК „Кожуф“ од Гевгелија на клуб од село Миравци