(ФОТО) Напнато во Октиси: Жителите не дозволуваат изградба на црква - А1он
Почетна Македонија (ФОТО) Напнато во Октиси: Жителите не дозволуваат изградба на црква
Македонија

(ФОТО) Напнато во Октиси: Жителите не дозволуваат изградба на црква

25/08/2013 - 11:42 5,659 прегледи
(ФОТО) Напнато во Октиси: Жителите не дозволуваат изградба на црква