Успешно заокружена втората фаза од проектот за изградба на нов клинички центар во Скопје - А1он
Почетна Македонија Успешно заокружена втората фаза од проектот за изградба на нов клинички центар во Скопје
Македонија

Успешно заокружена втората фаза од проектот за изградба на нов клинички центар во Скопје

06/08/2013 - 14:55 329 прегледи
Успешно заокружена втората фаза од проектот за изградба на нов клинички центар во Скопје