Британски истражувачки центар дава 100.000 евра за најдобриот план за напуштање на ЕУ - А1он
Почетна Свет Британски истражувачки центар дава 100.000 евра за најдобриот план за напуштање на ЕУ
Свет

Британски истражувачки центар дава 100.000 евра за најдобриот план за напуштање на ЕУ

17/07/2013 - 10:45 155 прегледи
Британски истражувачки центар дава 100.000 евра за најдобриот план за напуштање на ЕУ