Поетесата Мерсиха Исмајлоска ја доби наградата „Книжевна далга“ - А1он
Почетна Култура Поетесата Мерсиха Исмајлоска ја доби наградата „Книжевна далга“
Култура

Поетесата Мерсиха Исмајлоска ја доби наградата „Книжевна далга“

06/07/2013 - 20:07 579 прегледи
Поетесата Мерсиха Исмајлоска ја доби наградата „Книжевна далга“