Полошко-кумановската епархија се дели на два дела - А1он
Почетна Македонија Полошко-кумановската епархија се дели на два дела
Македонија

Полошко-кумановската епархија се дели на два дела

19/06/2013 - 17:22 424 прегледи
Полошко-кумановската епархија се дели на два дела