(ВИДЕО) Протест во Скопје: „Смрт на фашизмот – слобода на изразувањето“ - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Протест во Скопје: „Смрт на фашизмот – слобода на изразувањето“
Македонија

(ВИДЕО) Протест во Скопје: „Смрт на фашизмот – слобода на изразувањето“

09/05/2013 - 18:39 6,859 прегледи
(ВИДЕО) Протест во Скопје: „Смрт на фашизмот – слобода на изразувањето“