(ВИДЕО) Жерновски: Ниту еден сантиметар од зеленилото нема да се чепка без согласност на граѓаните - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Жерновски: Ниту еден сантиметар од зеленилото нема да се чепка без согласност на граѓаните
Видео

(ВИДЕО) Жерновски: Ниту еден сантиметар од зеленилото нема да се чепка без согласност на граѓаните

22/04/2013 - 15:00 3,248 прегледи
(ВИДЕО) Жерновски: Ниту еден сантиметар од зеленилото нема да се чепка без согласност на граѓаните