(ФОТО) Во Кичево графити – „Смрт за Шиптари“ - А1он
Почетна Македонија (ФОТО) Во Кичево графити – „Смрт за Шиптари“
Македонија

(ФОТО) Во Кичево графити – „Смрт за Шиптари“

28/03/2013 - 22:17 4,628 прегледи
(ФОТО) Во Кичево графити – „Смрт за Шиптари“