ФОТО: Инцидент пред Влада на протестот против Талат - А1он
Почетна Македонија ФОТО: Инцидент пред Влада на протестот против Талат
Македонија

ФОТО: Инцидент пред Влада на протестот против Талат

01/03/2013 - 17:47 6,076 прегледи
ФОТО: Инцидент пред Влада на протестот против Талат