Натали Лоазо ја повлече својата кандидатура за претседавач со центристичката група во ЕП - А1он
Почетна Свет Натали Лоазо ја повлече својата кандидатура за претседавач со центристичката група во ЕП
Свет

Натали Лоазо ја повлече својата кандидатура за претседавач со центристичката група во ЕП

14/06/2019 - 15:43 45 прегледи
Натали Лоазо ја повлече својата кандидатура за претседавач со центристичката група во ЕП