ВИДЕО: Отворен хелиодромот во ГОБ „8 Септември“, директорот Костов во преговори за набавка на медикоптер - А1он
Почетна Актуелно ВИДЕО: Отворен хелиодромот во ГОБ „8 Септември“, директорот Костов во преговори за набавка на медикоптер
Актуелно

ВИДЕО: Отворен хелиодромот во ГОБ „8 Септември“, директорот Костов во преговори за набавка на медикоптер

13/06/2019 - 12:09 3,488 прегледи
ВИДЕО: Отворен хелиодромот во ГОБ „8 Септември“, директорот Костов во преговори за набавка на медикоптер