Во Индија пред циклон евакуирани 300.000 луѓе - А1он
Почетна Свет Во Индија пред циклон евакуирани 300.000 луѓе
Свет

Во Индија пред циклон евакуирани 300.000 луѓе

13/06/2019 - 11:24 33 прегледи
Во Индија пред циклон евакуирани 300.000 луѓе