Бугарија подготвена да го заштити воздушниот простор на земјава со авиони Ф-16 - А1он
Почетна Македонија Бугарија подготвена да го заштити воздушниот простор на земјава со авиони Ф-16
Македонија

Бугарија подготвена да го заштити воздушниот простор на земјава со авиони Ф-16

12/06/2019 - 18:27 2,650 прегледи
Бугарија подготвена да го заштити воздушниот простор на земјава со авиони Ф-16