СДСМ: 11 години земјоделците беа игнорирани, додека ВМРО-ДПМНЕ се богатеше, денес Владата предводена од СДСМ вистински се грижи за земјоделците - А1он
Почетна Македонија СДСМ: 11 години земјоделците беа игнорирани, додека ВМРО-ДПМНЕ се богатеше, денес Владата предводена од СДСМ вистински се грижи за земјоделците
Македонија

СДСМ: 11 години земјоделците беа игнорирани, додека ВМРО-ДПМНЕ се богатеше, денес Владата предводена од СДСМ вистински се грижи за земјоделците

12/06/2019 - 16:33 132 прегледи
СДСМ: 11 години земјоделците беа игнорирани, додека ВМРО-ДПМНЕ се богатеше, денес Владата предводена од СДСМ вистински се грижи за земјоделците