(ВИДЕО) Велковски: Исклучените од парно веќе нема да плаќаат надомест, а корисниците пак ќе имаат намалени сметки со намалувањето на ДДВ–то од 18 отсто на 5 отсто - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Велковски: Исклучените од парно веќе нема да плаќаат надомест, а корисниците пак ќе имаат намалени сметки со намалувањето на ДДВ–то од 18 отсто на 5 отсто
Македонија

(ВИДЕО) Велковски: Исклучените од парно веќе нема да плаќаат надомест, а корисниците пак ќе имаат намалени сметки со намалувањето на ДДВ–то од 18 отсто на 5 отсто

12/06/2019 - 16:04 101 прегледи
(ВИДЕО) Велковски: Исклучените од парно веќе нема да плаќаат надомест, а корисниците пак ќе имаат намалени сметки со намалувањето на ДДВ–то од 18 отсто на 5 отсто