Макрон: Би ја поддржал Меркел за претседател на Еврокомисијата - А1он
Почетна Свет Макрон: Би ја поддржал Меркел за претседател на Еврокомисијата
Свет

Макрон: Би ја поддржал Меркел за претседател на Еврокомисијата

12/06/2019 - 15:32 137 прегледи
Макрон: Би ја поддржал Меркел за претседател на Еврокомисијата