(ВИДЕО) Јаулески: Ако Законот за административни службеници имал пропусти, Димитров досега требало да го смени - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Јаулески: Ако Законот за административни службеници имал пропусти, Димитров досега требало да го смени
Македонија

(ВИДЕО) Јаулески: Ако Законот за административни службеници имал пропусти, Димитров досега требало да го смени

12/06/2019 - 14:41 299 прегледи
(ВИДЕО) Јаулески: Ако Законот за административни службеници имал пропусти, Димитров досега требало да го смени