Хоџа: Владата се надева дека ќе имаме датум за отпочнување на преговори со ЕУ - А1он
Почетна Македонија Хоџа: Владата се надева дека ќе имаме датум за отпочнување на преговори со ЕУ
Македонија

Хоџа: Владата се надева дека ќе имаме датум за отпочнување на преговори со ЕУ

12/06/2019 - 14:02 57 прегледи
Хоџа: Владата се надева дека ќе имаме датум за отпочнување на преговори со ЕУ