(ВИДЕО) Русковска: Водиме истражни постапки и за други функционери за злоупотреба на ИПА фондовите - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Русковска: Водиме истражни постапки и за други функционери за злоупотреба на ИПА фондовите
Актуелно

(ВИДЕО) Русковска: Водиме истражни постапки и за други функционери за злоупотреба на ИПА фондовите

12/06/2019 - 13:01 875 прегледи
(ВИДЕО) Русковска: Водиме истражни постапки и за други функционери за злоупотреба на ИПА фондовите