На „Хуавеј“ ќе му треба повеќе време да стане најголем производител на паметни телефони - А1он
Почетна МагазинТехнологија На „Хуавеј“ ќе му треба повеќе време да стане најголем производител на паметни телефони
Технологија

На „Хуавеј“ ќе му треба повеќе време да стане најголем производител на паметни телефони

12/06/2019 - 12:54 388 прегледи
На „Хуавеј“ ќе му треба повеќе време да стане најголем производител на паметни телефони