Советникот Усеини кој натепа колега изгради бетонска дивоградба во заштитеното јадро од УНЕСКО - А1он
Почетна Македонија Советникот Усеини кој натепа колега изгради бетонска дивоградба во заштитеното јадро од УНЕСКО
Македонија

Советникот Усеини кој натепа колега изгради бетонска дивоградба во заштитеното јадро од УНЕСКО

12/06/2019 - 11:35 8,010 прегледи
Советникот Усеини кој натепа колега изгради бетонска дивоградба во заштитеното јадро од УНЕСКО