Косово ја одбележува 20-годишнината до влегувањето на силите на НАТО - А1он
Почетна Регион Косово ја одбележува 20-годишнината до влегувањето на силите на НАТО
Регион

Косово ја одбележува 20-годишнината до влегувањето на силите на НАТО

12/06/2019 - 10:13 277 прегледи
Косово ја одбележува 20-годишнината до влегувањето на силите на НАТО