Првото бебе родено илегално во Чернобил по катастрофата: Нејзината судбина е ужасна и среќна во исто време - А1он
Почетна Актуелно Првото бебе родено илегално во Чернобил по катастрофата: Нејзината судбина е ужасна и среќна во исто време
Актуелно

Првото бебе родено илегално во Чернобил по катастрофата: Нејзината судбина е ужасна и среќна во исто време

12/06/2019 - 09:54 29,723 прегледи
Првото бебе родено илегално во Чернобил по катастрофата: Нејзината судбина е ужасна и среќна во исто време