Анкета: 86 отсто интернет корисници признале дека биле измамени барем еднаш од лажни вести - А1он
Почетна МагазинТехнологија Анкета: 86 отсто интернет корисници признале дека биле измамени барем еднаш од лажни вести
Технологија

Анкета: 86 отсто интернет корисници признале дека биле измамени барем еднаш од лажни вести

12/06/2019 - 08:38 149 прегледи
Анкета: 86 отсто интернет корисници признале дека биле измамени барем еднаш од лажни вести