Египет, Јордан и Мароко ќе учествуваат на конференција на САД за палестинците, Либан откажа - А1он
Почетна Свет Египет, Јордан и Мароко ќе учествуваат на конференција на САД за палестинците, Либан откажа
Свет

Египет, Јордан и Мароко ќе учествуваат на конференција на САД за палестинците, Либан откажа

12/06/2019 - 08:39 26 прегледи
Египет, Јордан и Мароко ќе учествуваат на конференција на САД за палестинците, Либан откажа