Харадинај: Потребен е рамковен договор за темите на дијалогот меѓу Косово и Србија - А1он
Почетна Регион Харадинај: Потребен е рамковен договор за темите на дијалогот меѓу Косово и Србија
Регион

Харадинај: Потребен е рамковен договор за темите на дијалогот меѓу Косово и Србија

11/06/2019 - 14:42 155 прегледи
Харадинај: Потребен е рамковен договор за темите на дијалогот меѓу Косово и Србија