НВО: Во Северна Кореја на 318 локации се вршеле јавни егзекуции - А1он
Почетна Свет НВО: Во Северна Кореја на 318 локации се вршеле јавни егзекуции
Свет

НВО: Во Северна Кореја на 318 локации се вршеле јавни егзекуции

11/06/2019 - 14:31 64 прегледи
НВО: Во Северна Кореја на 318 локации се вршеле јавни егзекуции