Макрон реагира на исвиркувањето на Марсејезата на почетокот од средбата Турција-Франција - А1он
Почетна Свет Макрон реагира на исвиркувањето на Марсејезата на почетокот од средбата Турција-Франција
Свет

Макрон реагира на исвиркувањето на Марсејезата на почетокот од средбата Турција-Франција

09/06/2019 - 19:03 554 прегледи
Макрон реагира на исвиркувањето на  Марсејезата на почетокот од средбата Турција-Франција