Генерален штрајк во Судан, се бара оставка од Воениот совет - А1он
Почетна Свет Генерален штрајк во Судан, се бара оставка од Воениот совет
Свет

Генерален штрајк во Судан, се бара оставка од Воениот совет

09/06/2019 - 17:41 28 прегледи
Генерален штрајк во Судан, се бара оставка од Воениот совет