Единствена Македонија: СДСМ глуми лудило, ќе барале консензус за промена на изборниот модел, а извршија предавство без консензус - А1он
Почетна Актуелно Единствена Македонија: СДСМ глуми лудило, ќе барале консензус за промена на изборниот модел, а извршија предавство без консензус
Актуелно

Единствена Македонија: СДСМ глуми лудило, ќе барале консензус за промена на изборниот модел, а извршија предавство без консензус

08/06/2019 - 14:54 2,345 прегледи
Единствена Македонија: СДСМ глуми лудило, ќе барале консензус за промена на изборниот модел, а извршија предавство без консензус