НАСА: Овозможени туристички посети на Меѓународната вселенска станица - А1он
Почетна МагазинПатувања НАСА: Овозможени туристички посети на Меѓународната вселенска станица
Патувања

НАСА: Овозможени туристички посети на Меѓународната вселенска станица

07/06/2019 - 18:23 101 прегледи
НАСА: Овозможени туристички посети на Меѓународната вселенска станица