На земјите од иницијативата „Три мориња“ им требаат 500 милијарди евра за инфраструктура - А1он
Почетна Регион На земјите од иницијативата „Три мориња“ им требаат 500 милијарди евра за инфраструктура
Регион

На земјите од иницијативата „Три мориња“ им требаат 500 милијарди евра за инфраструктура

07/06/2019 - 13:12 116 прегледи
На земјите од иницијативата „Три мориња“ им требаат 500 милијарди евра за инфраструктура