Тевдовски: Приходите во Буџетот согласно планираното, се реализираат сите расходи - А1он
Почетна Економија Тевдовски: Приходите во Буџетот согласно планираното, се реализираат сите расходи
Економија

Тевдовски: Приходите во Буџетот согласно планираното, се реализираат сите расходи

06/06/2019 - 14:52 63 прегледи
Тевдовски: Приходите во Буџетот согласно планираното, се реализираат сите расходи