„Оваа зграда зборува (на)вистина“ на Филип Јовановски на 14. Прашко квадриенале - А1он
Почетна Култура „Оваа зграда зборува (на)вистина“ на Филип Јовановски на 14. Прашко квадриенале
Култура

„Оваа зграда зборува (на)вистина“ на Филип Јовановски на 14. Прашко квадриенале

31/05/2019 - 14:30 66 прегледи
„Оваа зграда зборува (на)вистина“ на Филип Јовановски на 14. Прашко квадриенале