Претседателот на Барселона ќе свика итен состанок на кој ќе разговара за иднината на Валверде - А1он
Почетна СпортФудбал Претседателот на Барселона ќе свика итен состанок на кој ќе разговара за иднината на Валверде
Фудбал

Претседателот на Барселона ќе свика итен состанок на кој ќе разговара за иднината на Валверде

26/05/2019 - 22:10 311 прегледи
Претседателот на Барселона ќе свика итен состанок на кој ќе разговара за иднината на Валверде