СДСМ донесе одлука за распишување конкурс за ново раководство на 78 општински организации - А1он
Почетна Актуелно СДСМ донесе одлука за распишување конкурс за ново раководство на 78 општински организации
Актуелно

СДСМ донесе одлука за распишување конкурс за ново раководство на 78 општински организации

26/05/2019 - 20:18 3,993 прегледи
СДСМ донесе одлука за распишување конкурс за ново раководство на 78 општински организации