Прогноза на трендот во Австрија: Партијата на Курц јасен победник на изборите за ЕП - А1он
Почетна Свет Прогноза на трендот во Австрија: Партијата на Курц јасен победник на изборите за ЕП
Свет

Прогноза на трендот во Австрија: Партијата на Курц јасен победник на изборите за ЕП

26/05/2019 - 18:46 415 прегледи
Прогноза на трендот во Австрија: Партијата на Курц јасен победник на изборите за ЕП