Протестот на албанската опозиција мина мирно и со порака дека политичкото решение е заминување на Рама - А1он
Почетна Регион Протестот на албанската опозиција мина мирно и со порака дека политичкото решение е заминување на Рама
Регион

Протестот на албанската опозиција мина мирно и со порака дека политичкото решение е заминување на Рама

26/05/2019 - 10:08 111 прегледи
Протестот на албанската опозиција мина мирно и со порака дека политичкото решение е заминување на Рама