Следната недела во Осло прва средба на опозицијата и претставници на властите од Венецуела - А1он
Почетна Свет Следната недела во Осло прва средба на опозицијата и претставници на властите од Венецуела
Свет

Следната недела во Осло прва средба на опозицијата и претставници на властите од Венецуела

26/05/2019 - 09:17 108 прегледи
Следната недела во Осло прва средба на опозицијата и претставници на властите од Венецуела