Протестот во Тирана минува мирно, Баша порача дека за заминувањето на Рама нема преговори - А1он
Почетна Регион Протестот во Тирана минува мирно, Баша порача дека за заминувањето на Рама нема преговори
Регион

Протестот во Тирана минува мирно, Баша порача дека за заминувањето на Рама нема преговори

25/05/2019 - 21:41 138 прегледи
Протестот во Тирана минува мирно, Баша порача дека за заминувањето на Рама нема преговори